containerhuis

www.containerhuis.com blog woningbouw container in Nederland en wereldwijd. Wat veroorzaakt de mode container huis in Europa? Wat is de toekomst van deze nieuwe architectuur? Het huis zeecontainer groeien in de hoofden vooral in openbare aanbestedingen: scholen, noodhuisvesting. www.containerhuis.com presenteert foto's en plannen van de huizen in de container.

container huis Blog

Container huis Blog

De voordelen van containerbouw

De stalen containers bieden een grote structurele sterkte voor een fractie van de kosten van traditionele hout en staal en beton. Omdat alle krachten in de bouwelementen zelf, de funderingsontwerpen eenvoudiger en goedkoper.

Container huis

Container huis

Deze twee factoren laat meer ruimte in het budget voor buiten afwerkingen en interieur design, waardoor de benoeming van luxe materialen met een eigentijds design.
De container architectuur: bouw lego

Deze constructie techniek is ideaal voor meergezinswoning of kantoorruimte, met een groot vloeroppervlak in een kleine footprint.

Zodra het plan is ontwikkeld, zijn de conteainers voorbereid en uitgerust aan de workshop. De constructie van het veld kan worden teruggebracht tot enkele dagen, wanneer de voorbereiding workshop ruim was.
Onbeperkte mogelijkheden voor moeilijk begaanbaar terrein

De weerstand van de structuur kan worden gebruikt om het probleem van het ontwerpen van moeilijke plaatsen overwinnen.

Container huis – huis zeecontainer – container staal – snelle bouw

Laisser un commentaire