containerhuis

www.containerhuis.com blog woningbouw container in Nederland en wereldwijd. Wat veroorzaakt de mode container huis in Europa? Wat is de toekomst van deze nieuwe architectuur? Het huis zeecontainer groeien in de hoofden vooral in openbare aanbestedingen: scholen, noodhuisvesting. www.containerhuis.com presenteert foto's en plannen van de huizen in de container.

Container huis

Containerhuis

De container kent een nieuw leven, en gebruikt in de woningbouw weer. Een modern huis in een container! De bouw in container biedt het voordeel van de modulariteit van een moderne low-cost imago dar. Het huis is zeer modern en eigentijdse trend, en de container is een bondgenoot van de keuze deze tendens. In feite zijn de kubieke of rechthoekige vorm van de container huizen in hem een ​​zeer geometrische en moderne aspect. De houder is ook een werkwijze met betrekking tot recycleerbaarheid van het staal, dat gebruikt werd in de houder.

Container huis

Container huis

Tuin cottage of moderne woning?

Gebouwd in container huis kan worden samengevat in een tuinhuisje of een bouwplaats hut of een ultra modern huis van enkele honderden vierkante meters. Om de modulariteit van de houder mogelijk te maken, in feite, een bouwsteen dan samengesteld met andere stenen of een eenvoudige en moderne eigen toestel. De houder kan de basis van de structuur of een drager voor de uitbreiding van een huis. Het voordeel van kosten van belang. Een maritieme container tweedehands eigenlijk kost 2000 € ongeveer. De methode van de architectuur in container geleid tot de opkomst van nieuwe leveranciers en bouwers van nieuwe woningen. Deze modulaire thuis bouwers surfen op de trend van het ontwerp in de container. Uitstoot TV, stel deze huizen, om deze tendens en deze nieuwbouw deal te versterken. Echter, de architecten van het gebouw van Frankrijk zijn bekrompen, en veel moderne constructies worden lastiggevallen door deze architecten.

Containerhuis

Containerhuis

Wat zijn de voor de bouw containers?

CONTAINER 20 FEET> container 6 meter. > 33 m3 volume> Leeg gewicht 2,2 ton

CONTAINER 40 FEET. > 12 voet container,> 67 m3 volume> Leeg gewicht 3,5 ton

HIGH CUBE CONTAINER 40 FEET. > Containers waarvan de breedte is 13.582 voet en de uitwendige hoogte van 3:04 m.. 75.5 m3> Leeg gewicht toe> Volume 3,9 ton Deze types van containers voor de verwijdering van modulaire bouwstenen en gevarieerd en zeer verschillend om huizen te bouwen.

Container huis

Container huis

In prefab container huis

Het Huis in containers wanneer deze standaard is klein en kost heel weinig. In feite is de container kost 2000 €, met 6 containers kunnen een huis van 70 vierkante meter te bouwen. De isolatie van het huis in houder kan worden gemaakt door de buitenwereld, om niet te stappen op de interne leefruimte. Interne gevechten stoom af is nuttig. De constructie in de fabriek huis is voordelig omdat het kan profiteren van de voordelen van het prefab huis. Op maat gemaakt in de fabriek bouw is een eenvoudige samenstelling van kant-en-klare bouwstenen. De containers komen in de opdracht en wordt door kranen worden ingesteld. Ze worden vervolgens geassembleerd en gelast. Een container huis kan passief zijn? Het principe van het passiefhuis in container is een beetje ambitieus, maar mogelijk. De container kan worden afgedekt met hout, en het hout mantel is een natuurlijke en bosrijke aspect. Foto’s van het huis in container: deze container in het huis foto’s illustreren goed de diversiteit van deze structuren en de moderne stijl van deze woningen.

Container huis – container woningbouw – containerhuis kostbaar

Laisser un commentaire