containerhuis

www.containerhuis.com blog woningbouw container in Nederland en wereldwijd. Wat veroorzaakt de mode container huis in Europa? Wat is de toekomst van deze nieuwe architectuur? Het huis zeecontainer groeien in de hoofden vooral in openbare aanbestedingen: scholen, noodhuisvesting. www.containerhuis.com presenteert foto's en plannen van de huizen in de container.

Container woningbouw

Container woningbouw

Waarom een huis bouwen met containers?

Dit heeft verschillende redenen. De eerste is dat ik wilde een houten huis bouwen. In mij te informeren over dit soort huis, besefte ik al snel dat de geboden prijs niet me zou toestaan ​​om dit soort huis te bouwen uit een bouwer.

container huis uitbreiding

container huis uitbreiding

Naast economische problemen nog steeds, dacht ik, waarom niet doen in zelf-constructie? Toen vertelde ik mezelf dat ik niet over de expertise om het frame alleen of met familie of vrienden monteren.

Dus ik onderzocht hoe. Gewoon een frame, en dan heb ik struikelde over een forum waar we spraken over containers naar skeletbouw Hier is het om te draaien, en ik zei dit is geen slecht concept. Het ziet eruit als de Lego van mijn jeugd. Containers kunnen bijna als u wilt worden georganiseerd. Dus het is een feest.

Container huis: Het is allemaal zo sterk?

Een container is een zeer stevige structuur. Ze zijn aan elkaar 8 niveaus elk gevuld met een maximale belasting 26.5T. Een container kan 213T met een extra versnelling factor die vrijwel weerstaan ​​1.8G 384T. Dus het kan om ervoor stapelen containers boven op elkaar op verschillende niveaus, huizen. Maar de aandacht is hoe ze worden betaald gestapeld. Ja, bevestigen zij deze zware lasten wanneer ze gestapeld op hun hoeken ISO. Indien dit niet het geval is, moet extra inspanningen om structuren te herstellen.

Container 40 voet

Container 40 voet

Laisser un commentaire