containerhuis

www.containerhuis.com blog woningbouw container in Nederland en wereldwijd. Wat veroorzaakt de mode container huis in Europa? Wat is de toekomst van deze nieuwe architectuur? Het huis zeecontainer groeien in de hoofden vooral in openbare aanbestedingen: scholen, noodhuisvesting. www.containerhuis.com presenteert foto's en plannen van de huizen in de container.

Modern container huis

Modern container huis

In hedendaags design stijl geometrische regel, en wat een meer geometrische zeecontainer? De houder een rechthoekige doos 6 en 12 vierkante meter, containerhuis veelvouden van de getallen op het oppervlak.

Modern container huis

Modern container huis

De container is een container wordt gebruikt, zijn aangebracht geïsoleerd.

Hier containers op palen geeft een indruk van Lego in een vacuüm. De eigentijdse stijl huis wordt bevestigd door de geometrische stijl, grote ramen, plat dak …

Eigentijdse villa zeecontainer is niet geschikt voor alle steden, sommige weigeren de bouw van huizen actuele onderwerpen van lokaal erfgoed.

Container huis

Container huis

Container house projecten floreren in Europa. De houder is modulair opgebouwd als de bouwvergunning niet snel optreden. de container is aangebracht in een industriële installatie.

Containers in goede staat kosten gebruikt tussen 1500 en 3000 €.

De container kan ook worden onderworpen aan een uitbreiding van de hedendaagse woning.


Container Häusern foto – container woningbouw

Container house – container – container huis modern – nieuwe container

Laisser un commentaire