containerhuis

www.containerhuis.com blog woningbouw container in Nederland en wereldwijd. Wat veroorzaakt de mode container huis in Europa? Wat is de toekomst van deze nieuwe architectuur? Het huis zeecontainer groeien in de hoofden vooral in openbare aanbestedingen: scholen, noodhuisvesting. www.containerhuis.com presenteert foto's en plannen van de huizen in de container.

Wonen container

wonen container ontwerp

De container is een manier om kleine huizen te bouwen. Deze kleine huizen zijn huizen ontwerpen. Het schip zal worden gebruikt om kleine ontwerp en goedkope huizen te bouwen.

Het budget voor de bouw of aankoop van een woning ontwerp container is laag.

Geeft € 15.000 voor de bouw van een klein huis in de container. Het ontwerp stijl is het merendeel van de huizen op prijs.

Duitsland container huizen zijn vaak doorspekt met hout. De houten lambrisering geeft een hand aan minder industriële containers.
De container scheepvaart heeft een sterke aanwezigheid.
De constructie kan passeren de metaal of hout.

wonen container ontwerp – mini container huis

 

Het containerhuis: een origineel concept

Bent u op zoek naar een bijzondere woning? Waarom niet bouwen met containers. U kunt uw huis bouwen zoals u dat wilt en in een recordtijd. Kleine rondleiding door deze nieuwe woningtrend.
Het containerhuis: een origineel concept

Het containerhuis: een origineel
Wat is een containerwoning?

De containers zijn over het algemeen metalen kisten van grote afmetingen die voornamelijk worden gebruikt voor maritiem transport of voor tijdelijk gebruik (laboratorium, huisvesting) in gebieden met extreme klimatologische omstandigheden.

China was een van de eerste landen die deze containers gebruikte voor geïmproviseerde huisvesting in de jaren 90. Dit gebruik is in de wereld alleen maar gegroeid, zodat de container omgevormd tot huisvesting een concept is geworden dat essentieel is in vastgoedoplossingen. Holland is een pionier op dit gebied voor studentenwoningen, omdat het een economische oplossing is die gestapeld niet veel ruimte nodig heeft.

Het containerhuis is gemaakt van staal waardoor het een goede lucht- en waterdichtheid heeft. Om een ​​behuizing te maken, hoeft u alleen maar de container op de gewenste plaatsen door te snijden om een ​​opening of vensters te installeren. Ze zijn er in verschillende maten, nieuw of tweedehands, die u naar wens kunt aanpassen voor een uniek huis.
De voordelen van een containerwoning

Waarschijnlijk het meest opvallende voordeel is de prijs, aangezien je al een containerwoning kunt bouwen vanaf € 400 per m². Door de containers te combineren, kunt u een huis hebben met een goede oppervlakte zonder de bank te breken.

De andere voordelen van een containerhuis:

*Geen fundering nodig, een betonnen plaat of betonnen pilaren zijn voldoende
*Snelle montage
*Geen energieverlies omdat de container automatisch waterdicht is
*Bestand tegen extreme omstandigheden en vuur
*Framesterkte: kan tot 5 keer zijn gewicht dragen
*Grenzeloze modulariteit: breid uit, verklein uw ruimte naar eigen inzicht
*Verplaatsbaar: van regio wisselen terwijl u uw containerhuis per vrachtwagen meeneemt
*Ecologisch omdat het meestal een recycling van containers is

Laisser un commentaire